Bjørne stærk – Bjørne cup i Nykøbing Falster hallen

Det nationale kraftcenter gik helt til tops ved den 24. udgave af Bjørne cup.

Brydeklubben Thors store internationale turnering “Bjørne cup” blev lørdag afviklet for 24. gang, og skal man dømme ud den store turnerings nuværende form, så holder den sig særdeles godt her et år før 25 års jubilæet.

Godt 200 brydere fra 6 nationer, fra Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, og Polen var til start, og det var et særdeles stærkt felt af mange dygtige brydere der var samlede, og samtidig markerede, at Bjørne cup stadig er den stærkeste ungdomsturnering i dansk brydning.

Brydeklubben Thors egne “bjørne” gjorde det også ganske godt i egen hule, og hentede i det stærke felt 2 guld, 2 sølv og 6 broncemedaljer.

Guldmedaljerne gik til Stamatios Vorrias og Frida Christensen. Frida Christiansen blev samtidig også kåret til turneringens bedste pigebryder.

Der var sølv til August Rysse og Karoline Koldby Nielsen, samt broncemedaljer til Asmus Rasmussen, Frederik Ulriksen, Willads Mørk, Carla Christiansen, Victor Larsø og Lucas Friis.

Det nationale Kraftcenter (NKC), Danish Wrestling – NKC, som har base i Nykøbing Falster med brydere fra hele Danmark, hentede 9 medaljer, og de 6 af dem var af guld. Det var William Reenberg, samt thorbryderne, Michele Andreasen, Lukas Høier Jensen, Nikolai Mohammadi, Christoffer Lauridsen, og Rasmus Ulriksen Bkthor. Rasmus Ulriksen blev kåret til stævnets bedste drengebryder.

NKC bryderen Jeff Mølholt vandt sølv, og Brian Kurt Santiago og Oliver Jensen vandt henholdsvis begge bronce.
Det nationale Kraftcenter, blev sammenlagt bedste hold ved Bjørne cup og vandt altså Bjørne pokalen.
AK Jyden Ålborg blev nr. 2, mens Team Skåne blev nr. 3 lige foran værterne fra BK Thor.

Flere af bryderne fortsætter nu et ugelangt træningsophold på den internationale træningslejr i Nykøbing F. hallen, imens BK Thor stiller og roligt begynder at forberede sig til næste års jubilæumsudgave af Bjørne cup.