Stor glæde i Brydeklubben Thor, over at stjålet brydemadrasser er blevet fundet

Nykøbingbryderne ser nu frem til fuld fokus på det nye brydecenter og de sportslige ambitioner

Glæden og ikke mindst lettelsen er bestemt til at få øje på i disse dage i Brydeklubben Thor i Nykøbing Falster, efter at det i torsdags kom frem, at Danmarks mest omtalte brydemadrasser er blevet fundet. 

Brydeklubben Thors to nyerhvervede brydemadrasser,  der i forbindelse med byggeriet af et helt nyt brydecenter i Nykøbing Falster, var blevet sponsoreret af det internationale brydeforbund United World Wrestling, forsvandt på særdeles mystisk vis fra en lagerhal ved siden af det nybygget brydecenter, og har frem til i torsdags været væk til alles store undren.

Tyveriet af madrasserne kom for Brydeklubben Thor på et særdeles ubelejligt tidspunkt, nemlig kun et par uger før at Nykøbingbryderne skulle være værter for den store internationale brydeturnering Thor-Masters med deltagelse af brydere fra godt 18 nationer, og en efterfølgende stor international træningslejr, hvor madrasserne skulle benyttes. Efter dette var det hensigten, at  madrasserne skulle ligge i det nye brydecenter. Det lykkedes dog at skaffe nogle nye madrasser til tiden, med stor hjælp fra forsikringsselskabet Alm. Brand,  samt flere af klubbens sponsorer.

Udover at der blev kæmpet hårdt for at skaffe nogle nye madrasser, har tankerne i Brydeklubben Thor selvfølgelig også været rettet mod, hvem der på nogle måde kunne have interesse i at fjerne to helt nye brydemadrasser,  da det virkede mere end utænkeligt at andre brydeklubber enten i Danmark eller resten af verden for den sags skyld, ville fjerne de nye madrasser, da netværket inden for brydesporten er så stort og tæt, hvorfor det nok altid ville blive opdaget. 

Tanken om at de skulle være fjernet for at genere Brydeklubben Thor, har da også strejfet nykøbingbryderne, og derfor glæder det så Nykøbingbryderne, nu når det nu skulle ske, at det er en 49 årig mand fra Tappernøje der ”tilfældigt” har fjernet noget han ikke vidste hvad var, og nu efterfølgende er blevet sigtet for tyveri af politiet.

Vi er i Brydeklubben Thor stærkt forundret over at det her overhovedet har kunne ske, og hvordan man kan finde på at gøre det. Men glæder os over at de nu er fundet, og kan nu have et stort fokus på at få indviet det nye brydecenter inden for nogle uger, som bliver et af de største brydecentre i Europa, og samtidig få fokusset tilbage på det vi brænder for nemlig brydningen i Nykøbing Falster.

Alle i Brydeklubben Thor kunne sagtens have været denne her hændelse foruden, men til trods for at Brydeklubben Thor inden for de sidste 20 år har været værter for et VM i ungdomsbrydning, hentet 10 internationale brydemedaljer ved EM, VM og OL, så har denne her episode overgået mere end alt, når vi snakker om mediernes bevågenhed. Tyveriet af de to brydemadrasser har været dækket af pressen i hele Danmark, og interessen har været mere end stor. 

Vi har fået en opmærksomhed vi ikke lige havde set komme, men den har været positiv på mange områder, og rigtig mange har vist os stor sympati, opbakning og ikke mindst stor hjælp da vi havde mest brug for den. 

Hvad der sker med de stjålne madrasser, der  nu er i Alm. Brands varetægt må tiden vise, en ting er dog sikkert, og det er at der inden for et par uger bliver et spritnyt brydecenter, indviet i Brydeklubben Thor og i Nykøbing Falster.