4 medaljer ved DM Senior 2019

Brydeklubben Thor hentede 2 guld og 2 sølv ved de danske seniormesterskaber i brydning. Thorbryderen Jonas Møller hentede sin 3 DM titel på en uge.

Brydeklubben Thor hentede lørdag 2 guld og 2 sølv da de danske seniormesterskaber blev afholdt i Roskilde.
Det til dobbelt DM guld da thorbryderne Nikolai Mohammadi og Jonas Møller sørgede for medalje af den fornemmeste karat. Nikolai Mohammadi genvandt sit DM senior fra sidste år i 60 kg klassen, og blev iøvrigt også dansk juniormester i sidste uge, og hentede dermed sin 2. DM guld på en uge
.
Denne bedrift blev dog overgået af klubkammeraten Jonas Møller der ikke alene hentede sin første DM guld som senior, da han gik til tops i 82 kg klassen, det var nemlig hans 3. DM guld på en uge, da han blev både dansk ungdomsmester og dansk juniormester i sidste uge. Dermed blev det til “the triple” for thorbryderen, hvor han blot er den 5. thorbryder der formår denne flotte bedrift.

Det er kun Mark O. Madsen, Torben Rasmussen, Frederik Ekstrøm og Ole Jakobsen der som thorbrydere har præsteret dette. Udover det tredobbelte DM guld, skrev Jonas Møller sig yderligere ind i historiebøgerne hos den nu 108 årige gamle brydeklub, da han blev den 19. thorbryder som vandt en DM guld for senior.
Det blev også til 2 sølvmedaljer til thorfolket, da Rasmus Ulriksen hentede sølv i 55 kg klassen og Marcel Hein tog sølv i 87 kg klassen.
Herning BK blev stævnet største mesterskabssluger med hele 3 DM titler, og Herning BK blev da også bedste klub, hvor værterne fra Roskilde blev nr. 2, og BK Thor og Heros endte på 3. pladsen.

Det kan dog ikke ændre ved BK Thor endnu en gang bliver samlet bedste DM klub nu hvor alle årets danske mesterskaber er afsluttet, og BK Thor samlede DM høst lyder på 8 DM guld, 8 sølv og 5 broncemedaljer.
Med de to danske mesterskaber nåede BK Thor samtidig op på 342 danske mesterskaber i klubbens historie, en bedrift som kun overgås af Heros Frederiksværk.

DM heltene bliver hyldet i BK Thors klubhus på mandag kl. 1630.