Brydeklubben Thors Nikolai Mohammadi jagter top 8 ved EM

Svær opgave venter dog thorbryderen i 8-dels finalen ved for junior-EM
Brydeklubben Thors Nikolai Mohammadi skal mandag til start ved årets junior europamesterskaber (18-20 årige) der finder sted i den spanske by Pontevedra der ligger i det nordvestlige Spanien.
Den 19 årige thorbryder der er den mest vindende thorbrydere i nyere tid efter Mark O. Madsen jagter en god placering ved EM, og thorbryderen går efter minimum en top 8, og mere kan det måske blive til hvis thorbryderen rammer en god dag.
Nikolai Mohammadi er både dansk junior og seniormester i år og er også nordisk juniormester i år.
Thorbryderen vandt for 3 år siden EM bronze som ungdomsbryder, og for 2 år siden blev det til en 5. plads ved junior-EM. Nu gælder det så junior EM som er det sidste af denne slags for Nikolai Mohammadi da han bliver seniorbryder til næste år.
Thorbryderen var søndag eftermiddag på vægten og den efterfølgende lodtrækning afgjorde at thorbryderen der er til start i 55 kg klassen møder hviderusseren Yavor Khaklou. Skulle det blive til en sejr, venter en bryder fra Aszerbaidjan eller Bulgarien. 
Brydeklubben Thors cheftræner og sportschef i Danmarks Brydeforbund Thor Hyllegaard Pedersen der er med som træner for Nikolai Mohammadi ser det som en svær lodtrækning, men heller ikke som helt umulig i forhold til at thorbryderen kan avancere til kvartfinalen, og efterfølgende semifinalen. Det kræver dog en rigtig god dag for Thorbryderen.
Nikolai Mohammadi skal i kamp mandag middag kl. ca. 1200. EM turneringen i 55 kg klassen afvikles både mandag og tirsdag.